Påminnelse: Årsrapport och medlemsundersökning

Styrelsen önskan är att vår förening ska vara den bästa föreningen i såväl distriktet som i landet vad gäller inlämning av årsrapporten resp. att besvara förbundets medlemsundersökning.

Årsrapporten: Den som inte vill riva ut den ur Bitidningen kan hitta blanketten här. Rapporten tas lämpligast med på kommande årsmöte. Den som inte kan komma till årsmötet kan på lämpligt sätt skicka motsvarande uppgifter till föreningens sekreterare på adressen helena.h[snabel-a]ostrasormlandsbiodlare.se . Fota eller skriv av eller skanna. Vilket som. Huvudsaken är att vi detta år får in rapporterna av ALLA! (NB! Det är bara Helena som tar del av alla uppgifter, anonymiserar och sammanställer, ingen annan i styrelsen får alltså veta vad som står i den enskilda rapporten som förstörs.)

Medlemsundersökningen: Alla med en fungerande e-post-adress ska ha fått e-post från förbundet. I mailet finns det en individuell länk som man klickar på. Notera att länken är individuell, d.v.s. det går inte att använda samma länk för mer än en person. Undersökningen ska vara besvarad SENAST den 21 oktober.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Viktig info!. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *