Nu återstartar vi!!

Hej alla! Nu är det dags att få igång våra medlemsmöten!

Det första sker redan nu på onsdag 9 mars kl 19 och sker som vanligt i TBOK:s klubbstuga.
På sidan ”Möteskalender” finns det dels datum för kommande möten, dels en instruktion till hur man tar sig till klubbstugan.

Eftersom det blev lite snabbt har vi inte en helt färdig agenda, men vi planerar att visa lite film kring aktuell del av året i bikupan, dels informera om kommande träffar och aktiviteter. Vår vänförening i Nyköping drar igång sina torsdagskvällar nu under mars, så kommer dels att informera om det, dels kring föredrag som de planerar, dels om sorthonung , dels om drottningodling. Det finns även fler som planerar för föredrag eller kurs om drottningodling, så vi kommer att göra en gallup om intresset för detta.

Fika till självkostnadspris.

Och, som vanligt är även icke medlemmar välkomna!!

Välkomna!!
/Styrelsen

PS. Bisysslan i Vårdinge har börjat att samla in vax för stansning av mellanväggar (5,3 mm). Om ni har ramar i någon kupa efter vinterförluster, så kan ni lämna in dessa för omsmältning. Chansa inte på att ha dessa ramar kvar över sommaren, det är risk för både röveri och sjukdomar.
Kontakta Gustav, 070 4532015, senast 11 mars om ni behöver hjälp med ovanstående. Bisysslan åker till Töreboda vecka 13-14. DS.

Det här inlägget postades i Medlemsmöte, Öppet möte, Tips. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *