Sörmlands biodlardistrikt på sommarutflykt!

Vi fick ett brev med en inbjudan från distriktet!

Lördagen den 13:e juni är vi välkomna till Skänninge 2015Biodlarnas hus i Skänninge, Östergötland. Adressen är Borgmästaregatan 26, Skänninge. Vi samåker i bilar från distriktets alla platser, anmäl dig så ser vi till att det finns samåkningsmöjlighet.
   Resan tar ca 2 ½ timma från Eskilstuna respektive Strängnäs. Från Nyköping och Katrineholm tar resan endast 1 ½ timma.
   Vi träffas klockan 11 i Skänninge. Dricker förmiddagskaffe och går husesyn. Förhoppningsvis är Butiken möjlig att handla i. Lotta Fabricius Kristiansen kommer och berättar om företaget Svenska Bin och SBRs Utbildningspaket som hon jobbar mycket med nu.
   Vi äter lunch tillsammans i Skänninge och åker sedan i samlad trupp till Biodlarnas museum som ligger en mil söder om Skänninge.
   Vi ordnar maten. Du betalar 200:- för resa och mat. Anmälda chaufförer som tar med passagerare får sedan reseersättning 18:-/mil. Kan du köra bil, ring eller maila Hanne Uddling på hanne@uddling.se vi hjälper sen till att ordna samordningen och samlingsplatser. 
Anmäl dig här: http://simplesignup.se/event/58379
   Om du hellre anmäler dig per telefon så ringer du Hanne Uddling, 0733-341418 eller Arne Svensson, 0157-147 57 eller någon annan biodlare som du kan be om anmälningshjälp. Lämna meddelande på ev telefonsvarare så blir du uppringd.

   Anmälningsavgiften betalar du till Plusgirokonto 15333-8. 200:- och gäller även för de som är chaufförer (dessa får ersättning i efterskott). Skriv namn + Skänninge
Sista anmälningsdag 4 juni!

Hoppas du vill följa med oss.
Sörmlands Biodlardistrikt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *